Kamenná mozaika před vaším vchodem za pár korun

Zdá se vám možnost mít kamennou mozaiku před vaším vchodem doslova za pár korun jako utopie? Potom se podívejte na naše webové stránky, kde si můžete vybrat z nabídky úžasných rohoží na čištění bot a to právě s tímto motivem. Na první pohled skutečně vypadají, jako byste měli za dveřmi vašeho bytu opravdu položenou kamennou mozaiku. Tento naprosto úchvatný bytový kousek nenechá nikoho na pochybách, že se jedná o stoprocentní kvalitu.

Rohožka Ecomat St. CroixRohožka Ecomat Peble BeachPředstavte si obyčejné vchodové dveře a před nimi jako zázrakem kus kamenné mozaiky, která na první pohled vypadá tak opravdově. A právě toto vám zajistí naše skvělé rohožky na čištění obuvi. Je jich několik druhů, a že je opravdu z čeho vybírat, to se lehce přesvědčíte v našem e-shopu. Co je na nich ze všeho nejlepší, je jejich výroba. Jsou totiž vyrobeny za pomoci recyklace z PET lahví a pneumatik.


Rohožka Ecomat Stone GardenNebo byste chtěli být při každém návratu domů přivítání originálním nápisem? I takové rohože na čištění obuvi najdete v naší nabídce. Podívejte se na ni a vyberte si naprosto úžasnou rohož, která bude okouzlovat nejenom vás při každém vašem návratu domů, ale i všechny vaše návštěvy, jež k vám zavítají. Utvořte si díky těmto skvělým rohožím kousek úžasného místa, které totálně zútulní váš domov.


Rohožka Eko Pebble beach homeVždyť ke každým dveřím patří rohožka na čištění obuvi. Proč si tedy nepořídit nějaký opravdu krásný a originální kousek? Vyberte si z pestré nabídky a uvidíte, že vás tyto designově úžasné rohože budou okouzlovat každičký den. Čištění obuvi se tak stane zábavou, žádnou povinností, jak tomu bylo doposud. Mějte na paměti, že se hodí  jak pro venkovní použití, tak vnější. Je opravdu je jen na vás, kde chcete mít kousek kamenné mozaiky.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: