Jarní rohožky před vaše dveře

Jaro s sebou přináší krásnější počasí a to nás vyhání více do přírody. Na podrážkách bot si však s sebou domů přinášíme různé nečistoty, jako je bláto nebo kamínky ze zimního posypového materiálu. Abyste se vyhnuli nečistotám, nabízíme vám pohodlné a trendy řešení, jak zabránit znečištění svého domova.

Rohožka Quadro ScrapeObjednejte si u nás kvalitní rohožky, které perfektně a jednoduše očistí vaši obuv. Jejich jemná vlákna vyčistí jakoukoli podrážku a vy tak domů vkročíte čistou nohou. Nabízíme vám například kvalitní rohožky Quadro Scrape nebo Dimension Stripe, které jsou vyrobeny ze 100 % polyetylenu. Vybrat si můžete z několika barevných provedení a rohožky Dimension Stripe jsou v nabídce dokonce ve dvou různých rozměrech.

Rohožka Dehli 002 Welcome HomeJestliže hledáte exkluzivnější variantu, prohlédněte si naši nabídku kvalitních a oblíbených rohožek Dehli 002 Welcome Home. Vyráběny jsou z gumy a přírodních kokosových vláken. Kromě kvalitního materiálu vás jistě zaujmou také svým jedinečným designem, který vřele přivítá každou vaši návštěvu. Tato jedinečná rohožka je určená především pro vnější použití a je tak vhodná pro jakýkoli rodinný dům. Ze 100 % kokosového vlákna jsou vyráběny také moderní rohožky Ruco Print. V sekci rohožky můžete najít tyto rohožky v šesti barevných provedeních, které skvěle doplňuje nápis Home.

Rohožka OutlineDo kategorie vysoce kvalitních a luxusních rohožek patří také venkovní rohožky Outline. Vyrobeny jsou ze 100 % polyetylenu a jsou vysoké až 22 milimetrů. Vysoce kvalitní syntetické štětiny odstraní každou jarní nečistotu a jsou také odolné vůči jakémukoli počasí. Tato rohožka je také velmi bezpečná, neboť je vybavena protiskluzovým systémem. Také rohožku Outline si můžete objednat v mnoha barvách, takže si určitě vyberete tu pravou barvu pro váš dům. Všechny námi nabízené rohožky si můžete zakoupit za ty nejlepší ceny a to v našem internetovém obchodě www.vopi.cz. Neváhejte a zvelebte svůj vchod do domu nebo bytu moderní a vysoce kvalitní rohožkou!

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: