Hry pexeso - dětské pexeso na koberci

Kdo by neznal staré známé pexeso. Hry Pexeso jsou provedeny snad ve všech možných variantách, ale jedno mají vždy společné. Tím společným jmenovatelem jsou vždy dvě kartičky se stejným obrázkem, které jsou otočeny dolů, aby nebyly vidět a úkolem každého hráče je najít dva stejné obrázky. Ty se otáčejí a je na každém hráči, aby si zapamatoval, kde který obrázek leží a k němu hledal ten druhý.

Koberec dětské Pexeso pro nejmenšíPřipadá vám to jednoduché? Potom si pořiďte koberec z naší nabídky, na kterém jsou vyvedeny hrací políčka, kam se dětské pexeso rozdává. Koberec pexeso pro nejmenší je zhotovený ve dvou velikostech a to 92 x 92 centimetrů a 200 x 200 centimetrů. V tomto momentě opravdu záleží na tom, za jakým účelem si chcete tento unikátní koberec koupit. Pokud pouze jako dekoraci anebo jako klasický koberec, který se dá použít i jako hrací deska pro společenskou hru.

Součástí každého koberce jsou i papírové hrací karty, které obsahují již zmiňované obrázky, se kterými se potom hraje tato vynikající hra, která má za úkol trénovat dětskou paměť. Koberec s pexesem je vyrobený ze sto procentního polypropylenu a obšitý je chemlonem. Jeho design je naprosto úchvatný a hodí se opravdu do každého dětského pokoje. 

Chcete svým nejmenším pořídit pod vánoční stromeček doopravdy kvalitní, praktický a přitom velmi originální dárek? Potom se podívejte na naši nabídku a kupte si koberec, který slouží nejenom jako podlahová krytina, ale i jako hrací deska pro úžasnou společenskou hru, kterou nutně nemusí hrát pouze naši nejmenší. Pořiďte si koberec - dětské pexeso, které nikdy neomrzí. 

A až si vaše děti rozbalí pod stromečkem tento úžasný dárek, nikdy nezapomenete na jejich rozzářené oči, které vám budou tou největší odměnou za pořízení takového originálního dárku.

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: