Gumové rohože před dveře

Máte rádi krásné, neobvyklé a přitom praktické pomocníky do domácnosti, jenž vám usnadní život? Jednou takovou vynikající věcí na našem trhu je gumová rohož před dveře, připomínající nejen železo, ale i dřevo. Tyto EKO výrobky jsou zhotoveny z recyklovatelných materiálů a na náš trh je uvádí Vopi. cz.

Gumová rohož pred dvěře SteelGumové rohože jsou tenké a přitom pevné, vyrobeny z černé pryže. Výrobky obsahují více variant, jak velikostně, tak tvarově. Vyznačují se snadnou údržbou a perfektní ohebností, díky které je zaručena jejich dlouhá životnost. Rozhodnout se můžete pro dva druhy a to Wood a Steel, které se od sebe liší jak už název napovídá tím, co imitují. 

Cenově jsou velice lehce dostupné a vybírat můžete z několika druhů a tvarů. Nabízené gumové rohože perfektně očistí podrážky bot díky svému hrubšímu povrchu. Tak si nenosíte do domu žádnou venkovní špínu. V nabídce jsou ve dvou základních barvách a to černé a stříbrné. 

Tyto rohože jsou určeny před hlavní vchod a svým vzhledem a strukturou připomínají železo nebo dřevo. Jejich vynikající design upoutá každého na první pohled.

Mějte tento originální kousek u svých dveří. Vyberte si z pestré nabídky tvary obdélníkové nebo půlkulaté. Jejich plastický vzhled je krásný a jsou provedeny v několika designech, které upoutají pro svoje neocenitelné vlastnosti. Tyto gumové rohože před dveře prostě patří ke každému vchodu. 

Gumová rohož WoodPokud chcete být opravdu originální a oslnit každou svoji návštěvu, pořiďte si tohoto kvalitního a výkonného pomocníka. Nechte se inspirovat webovými stránkami této společnosti, kde naleznete i spoustu jiných výrobků. Položte si přede dveře tuto kvalitní a přitom úžasnou rohožku. Vyberte si z teplých barev, imitující železo, dřevo nebo i kousek cihlové podlahy.

V případě touhy po naprosté originalitě si pořiďte gumové rohože s nápisem, vítající každičkou návštěvu, která k vám zavítá. Sami uvidíte, že jste se rozhodli pro vynikající výrobek, který vám bude sloužit po mnoho let k vaší naprosté spokojenosti. 

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: