Dětský koberec jako vánoční dárek

Každý dětský pokoj si zaslouží krásné a vkusné vybavení. Ostatně vždyť děti jsou těmi, na které nejčastěji myslíme a chtěli bychom jim dát to nejlepší. Jestliže právě nyní přemýšlíte o tom pravém vánočním dárku, můžete se inspirovat třeba námi nabízenými koberci, které mohou dětský pokoj oživit mnohem lépe než cokoli jiného.

Dětský koberec Monster HighNabízíme kvalitní a designově neotřelé dětské koberce Monster High hodící se do jakéhokoli dětského pokoje. Vybrat si u nás můžete celkem ze třech variant tohoto koberce. Klasikou je koberec zvaný Monster High Checkers, který je charakteristický zejména stylovým obrázkem tvořícím hlavní část celého koberce a okolím v růžovém podání. Do dětského pokoje obývaného dospívající dívkou bude tento koberec perfektně sedět.

Dětský koberec Monster High Be a monsterKoberec Monster High Be a monster je typický dominantní modrou barvou výborně vystihující atmosféru interiéru dětského pokoje v tomto barevném provedení. Třetím kobercem tohoto druhu je Monster High Skull. Tento koberec je podobný prvně zmiňovanému a jeho vzhled je též poměrně inovativní a hezký. 

Všechny dětské koberce Monster High v našem sortimentu se vyznačují vysokou kvalitou použitých materiálů a také dalšími vlastnostmi, díky nimž se hodí do jakéhokoli dětského pokoje. Jde o kusové koberce, takže se nemusíte obávat toho, že by manipulace s nimi byla nějak problematická. Jednoduše se instaluje přímo na místo, kde je zapotřebí a kde může pokoji z designového hlediska pomoci.

Dětský koberec Monster High High SkullMateriál, z něhož se koberce vyrábí, je 100% polypropylen. Koberce se díky tomuto faktu velmi dobře čistí. Struktura koberce je tvořena smyčkovým vlasem. Díky všem vlastnostem budou mít děti z koberce vyobrazujícího motivy jejich hrdinů opravdovou radost a vy si můžete odškrtnout další dárek ze svého seznamu.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: