Dětský koberec Hello Kitty - krásný vánoční dárek

Milují také vaše děti roztomilou bílou kočičku, která se proslavila po celém světě pod názvem Hello Kitty? Právě tuto úžasnou kočičku najdete na našich webových stránkách a to na kobercích, určených pro naše nejmenší. Podívejte se proto na naši nabídku a vyberte si některý úžasný koberec vašemu dítěti do pokoje. Uvidíte, že dítě bude doslova nadšeno a jeho pokojík tím pádem získá velmi atraktivní vzhled. Vždyť tento krásný doplněk je určený do každého dětského pokoje.


Hello Kitty kurhTřeba dětský koberec Hello Kitty kruh, je v prodeji ve dvou velikostech. Jedná se o průměr 50 a 80 centimetrů za naprosto skvělé a jedinečné ceny. Vyrobeny jsou ze stoprocentního nylonu a jsou lemované chemlonem. Tyto dětské koberce jsou naprosto vhodným doplňkem buď jako dekorace anebo jako koberec na zem. V tomto okamžiku opravdu záleží pouze na fantazii dítěte. 

Hello Kitty heartChcete jiný tvar, než je kruh? Podívejte se na naši nabídku, kde najdete dětské koberce Hello Kitty heart. Jak sami asi víte, znamená toto anglické slůvko srdce a právě takový tvar mají i tyto koberce. Ty jsou provedeny v rozměrech 50 x 80 centimetrů a 60 x 90 centimetrů. Vyberte si i vy pro svoje děti z těchto naprosto úžasných koberců. Podívejte se na naše webové stránky a udělejte radost svým nejbližším.

Koberec Hello Kitty bicycle

Jako další najdete v naší nabídce dětský koberec Hello Kitty bicykle. Tento doslova úžasný a velmi roztomilý koberec se pyšní rozměry 50 x 80 a 60 x 90 centimetrů. Při pohledu na něj se do něho musí zamilovat nejenom každé dítě, ale i dospělí. A když si k tomu připočtete naprosto fantastické ceny, zřejmě již opravdu není o čem přemýšlet a zbývá pouze jediné. Vybrat si ten správný tvar.

A ať už ho tedy položíte na zem nebo pověsíte ne zeď, v každém případě se jedná o naprosto úžasný bytový doplněk, se kterým uděláte obrovskou radost každému dítěti. Nezapomínejte, že nejkrásnější svátky roku se již blíží mílovými kroky a proto zkuste vybrat vskutku originální dárek pro vaše nejmenší na našich webových stránkách. 

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: