Dětský koberec Cars - Auta 2 jdou do kin i do naší nabídky dětských koberců

Máte doma dítě, které je velkým fandou pohádkového hrdiny Cars? Vždyť po veleúspěšném prvním díle přichází do kin díl druhý. Po celém světě našel spoustu svých nejenom malých, ale i velkých fanoušků. Patří vaše dítě mezi jeho obdivovatele? Potom je tu pro vás jeden velice dobrý tip. Pořiďte svému potomkovi do pokojíčku koberec s jeho oblíbeným hrdinou.

Dětský koberec CarsDetský koberec Cars sa perfektne hodí ako darček každému obdivovateľovi tejto animovanej postavičky. Výrobcovia zhotovili koberec do detských izieb, na ktorom je vernostne vyobrazené toto roztomilé autíčko. Môže slúžiť ako dekorácia alebo koberec, na ktorom sa vaše deti budú hrať. Všetky druhy sú krásne farebné a hneď na prvý pohľad upútajú svojimi žiarivými farbami. 

Dětský koberec CarsMateriál je proveden ze 100% polypropylenu, takže jakákoliv údržba je velmi jednoduchá. Jejich velikost je devadesát pět krát sto třicet tři centimetrů a olemovány jsou chemlonem.Máte zájem o tyto kouzelné dětské koberce? V nabídce má tyto dětské koberce společnost Vopi, která se prodejem tohoto artiklu zabývá. Koukněte se na jejich webové stránky a vyberte si z několika druhů dětských koberců s motivem autíček Cars

Dětský koberec Cars

Je to novinka pro letošní rok a vy můžete být mezi prvními, kdo koberec s hrdinou pohádky o autíčkách bude mít doma. Nebo máte zájem o jiné motivy? A co třeba Medvídek Pů? V nabídce společnosti Vopi najdete i spoustu jiných dětských motivů. Všechny jsou jedním slovem překrásné a úžasně doplní každý dětský pokoj.

Pořádně si prohlédněte nabídku této skvělé společnosti a objednejte si z jejich e-shopu přesně taková kousek, který osloví vašeho caparta. Vyberte spolu s vaším dítětem přesně takový koberec, po kterém zatouží. Při položení dětského koberce na podlahu už jen pozorujte radost v dětském pohledu. Je to ta nejkrásnější odměna, jakou můžete dostat. A to přece za to stojí.

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: