Bydlení je hra

Mnoho pořadů o bydlení napomáhá lidem jak si zpříjemnit své bydlení. Jedním z těchto pořadů je "Bydlení je hra". Tento pořad se zabývá interiérovým designem, architekturou, vybavením a rekonstrukcí vašeho bytu nebo domu.

Koberce a bydlení je hra

V každém díle se kreativní tým soustředí na jednu část vašeho domova, kterou si přejete změnit. Do pořadu "Bydlení je hra" se může přihlásit každý, kdo má zájem a chce změnu pomocí odborníků. V průběhu pořadu se diváci nejen dívají, jak rozsáhlá může být změna, ale také čerpají inspiraci a učí se různé tipy a rady jak rychle, snadno a efektivně si zpříjemnit prostředí svého domova. Tento pořad je určen jak pro mladé, tak i pro starší generace, protože představuje všechny možné nejnovější trendy v bydlení, takže si zde každý najde své. Tým designérů se z části řídí přáním zadavatele, ale podstatě mají volnou ruku, protože zákazník až do konce rekonstrukce nemá ponětí co se s jeho domovem děje. Kreativní tým přihlíží na celkové zařízení a atmosféru domova zákazníka a snaží se ve své práci o splynutí s ostatními místnostmi zákazníkova domu. 

Tento pořad se vysílá jednou týdně a to ve čtvrtek v podvečer na televizní stanici ČT1. Pořad "Bydlení je hra" spolupracuje s mnoha architekty a designéry z celé republiky, aby nápady nebyly stále jen z jedné hlavy, ale měly pestrobarevné provedení, které je doplňeno nejrůznějšími doplňky jako jsou třeba kusové koberce. V pořadu nechybí ani soutěž pro diváky, kde se vždy hraje o lákavé ceny. Tyto díly jsou předem natočené, takže na konci každého dílu se divák dozví téma následujícího dílu. A pokud jste nestihli nějakou episodu, která vás zajímala, tak jej zpětně můžete zhlédnout na webových stánkách ČT1, kde jsou nejen episody ale i diskuse a nejrůznější dotazy.

 

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1500 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: