AUTOTEC & AUTOSALON 2011 Brno - Výjimečný ročník

Mezinárodní veletrh užitkových vozidel, dílů a servisní techniky AUTOTEC se v tomto roce zcela výjimečně spojil s Mezinárodním veletrhem osobních automobilů AUTOSALONEM BRNO.

Na návštěvníky tak čeká dvojitá automobilová dávka. O zábavu bude vskutku postaráno. Na své si přijdou milovníci tradiční české značky nákladních vozidel.

Z Letňan dorazí Avia. Firma, která zamotala automobilovým průmyslem a nyní míří strmě vzhůru. Rozšiřuje nabídku svých automobilů a láká na vysokou kvalitu vozů. Jako zlatý hřeb výstav představí Avia ekologický automobil s plně elektrickým pohonem.

Neméně zajímavým výrobcem užitkových vozů je Iveco. Na brněnských veletrzích AUTOTEC 2011 má tato dynamická firma své nezastupitelné místo. Ze škály modelů přiváží vozidla Daily, Eurocargo, Stralis či off-roadového Trakkera. Ač jsou to pořádná auta s pohonem na všechna kola a s motory o výkonech až 373 kW/500k, umí být též šetrná k přírodě a vnímavá k řidiči. A právě toto je hlavním tématem celé expozice Iveco na Autotecu 2011.

Automobilka Huyndai se na brněnských veletrzích rozjela. V Brně na autosalonu 2010 představí prezentaci, s níž slaví úspěchy na nejprestižnějších evropských automobilových výstavách. Na českou premiéru se třesou modely nové generace – i30 a Santa Fe. A přijede také nejnovější koncept budoucí Huyndaie vyšší střední třídy - Huyndai i-flow. Pro návštěvníky – Huyndai jako oficiální partner Mistrovství světa ve fotbale 2011 – přidává fotbalový koutek. A také jízdu zručnosti a i30 Roadshow.

Další soutěže, které návštěvníkům přinášejí zajímavé ceny, jsou Autotec Prix 2011, soutěž s AutoRevue.cz, Automobil 4x4 roku 2011.

Nebude chybět ani servisní technika zastoupená firmami: Bosch, Technology – Garage, Univer, Rema Tip Top Inco, Miteral, Siems & Klein, Ad Technik a Maxitech.

První veletrh historických automobilů, motocyklů, náhradních dílů a renovačních dílen v České republice a největší setkání klubů majitelů youngtimerů – to je Classic Show.

Krásné ženy, silná auta, servisní technika, zábavné soutěže i nablýskaní veteráni. To vše a mnohem víc na vás čeká v unikátním ročníku Mezinárodního veletrhu užitkových a osobních vozidel, dílů a servisní techniky AUTOTEC & AUTOSALON BRNO 2011.

Doprava ZDARMA po celé ČR

Pouze při objednávce v eshopu nad 1000 Kč a platbě předem.

Rodinná firma s 20 letou tradicí

Sídlíme a vyrábíme pro Vás v srdci Vysočiny koberce, autopotahy a mnohme více.

Zakázková výroba na míru

Umíme vše, na co si vzpomenete. Žádný rozměr ani tvar pro nás není problém.

Nákup přímo od výrobce

Celá šíře sortimentu zde na eshopu

VOPI s.r.o.

Nádražní 1354, (mapa)

592 31 Nové Město na Moravě,

Česká republika

+420 733 528 899

Jsme na sociálních sítích

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: